Lirik Lagu Balungan Kere

Home / Tak Berkategori / Lirik Lagu Balungan Kere

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

 

Reff:

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

 

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

 

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

 

Senajan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus seng penting wani terus ho ho ho

 

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.