Lirik Lagu Gede Roso

 

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Reff

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo,

opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.